ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Αισιοδοξία για τα κορίτσια της "Χοροκίνησης" που συμμετείχαν στο 4o Πανελλήνιο πρωτάθλημα cheerleading

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:47:00 μ.μ. | |
Αισιοδοξία για τα κορίτσια της "Χοροκίνησης" που συμμετείχαν στο 4o Πανελλήνιο πρωτάθλημα cheerleading
Το 4o πανελλήνιο πρωτάθλημα cheerleading στο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά και η ομάδα της Χοροκίνησης από το Ναύπλιο διεξάγεται και φέτος στο κλειστό γυμναστήριο της Βάρης, όπου συμμετέχουν 15 ομάδες από όλη την Ελλάδα.


Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, με εντυπωσιακά ρούχα και μακιγιάζ, ακροβατικά, χορό και μουσική.

Το πρόγραμμα κάθε ομάδας διαρκεί ένα λεπτό και κρίνεται από τους παγκόσμιους κριτές.

Τα κορίτσια της Χοροκίνησης με την προπονήτριά τους Νίνα Μάρκου από το Ναύπλιο ήταν εξαιρετικά και περιμένουμε όλοι τα αποτελέσματα με αγωνία.
Η Κωνσταντίνα, μία από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης μίλησε στην κάμερα του MEGA για τις προϋποθέσεις και τα εφόδια που πρέπει να έχει κάθε αθλήτρια για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του αθλητικού cheerleading.

Σύμφωνα με τη νεαρή αθλήτρια, απαιτείται επιμονή, υπομονή, αγάπη για αυτό που κάνεις, συνεργασία και πολλές ώρες προπόνησης.

Ο Μάικ Φουντεδάκης, υπεύθυνος για το αθλητικό cheerleading στην Ελλάδα εξήγησε πως στη χώρα αυτή τη στιγμή ασχολούνται 3.500 αθλήτριες, ενώ υπάρχουν 35 σύλλογοι πανελληνίως.
«Το άθλημα έχει μπει σε στέρεες, καλές και σωστές βάσεις, με στόχο τη συμμετοχή μιας εθνικής ομάδας στους ολυμπιακούς αγώνες», δήλωσε και εξήγησε τις διαφορές ανάμεσα στο αθλητικό cheerleading και το entertainment.

Το πρώτο περιλαμβάνει ασκήσεις ενόργανης, ρυθμικής και ακροβατικής, είναι ένα «πολυάθλημα» που απαιτεί δύναμη και συγκέντρωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ