ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Θλιβερό: Πέταξαν 500 κιλά κρέατα από ζημιά στα ψυγεία του συσσιτίου Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 μ.μ. | |
Θλιβερό: Πέταξαν 500 κιλά κρέατα από ζημιά στα ψυγεία του συσσιτίου Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Μεγάλη ζημιά σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας Ναυπλίου την  Παρασκευή 24 Ιουλίου καθώς από τη ζέστη κάηκαν τα ψυγεία όπου διατηρούνταν περισσότερο από μισό τόνο κρεατικών, κιμάδων και πουλερικών για τις ανάγκες της δομής.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας και υπεύθυνος του συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος κατά καιρούς είχε τονίσει την ακαταλληλότητα τόσο του χώρου όσο και των ψυγείων παγωτών που διαθέτει η δομή.
Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα είχαν ως αποτέλεσμα τα μοτέρ των ψυγείων να καούν καθώς βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους που δεν αερίζονται με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Σήμερα οι υπεύθυνοι και οι εθελοντές του συσσιτίου πέταξαν περισσότερα από 500 κιλά κρεατικά που θα εξυπηρετούσαν για αρκετές ημέρες τα 150 και πλέον άτομα που σιτίζονται από την δομή.
Το πρόβλημα θα λύσει, για αυτό ειναι επιτακτική ανάγκη, η ολοκλήρωση της ανέγερσης του νέου κτιρίου με προδιαγραφές και κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες.
Τα κρεατικά μεταφέρθηκαν από αυτοκίνητο του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων για ταφή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ