ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Στον Αργειακό Έσπερο B.C. και φέτος ο Βασίλης Δελής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. | | |
Στον Αργειακό Έσπερο B.C. και φέτος ο Βασίλης Δελής
Τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα προσφέρει και φέτος στην ομάδα μας ο εμπειρότατος Βασίλης Δελής, δίνοντας το έναυσμα για τους νέους στόχους που διαμορφώθηκαν μετά τη συνένωση των δύο σωματείων.

Ο Βασίλης Δελής αγωνίζεται στις θέσεις 3,4,5 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες Εθνικές Κατηγορίες.

Από το εφηβικό του Παναθηναϊκού και την Εθνική Παίδων, την ΑΕΚ Άργους και το Πέραμα στην Α2 Εθνική Κατηγορία, τον Δούκα και τον Πειραϊκό στην Β’ Εθνική Κατηγορία, την Καλαμάτα στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, στην Α1 ΕΣΚΑΚ με τον Οίακα Ναυπλίου και τον Αριστέα Άργους, στην Α1 ΕΣΚΑΣΚΕΝΟΠ με τους Δρομείς Τρίπολης και στην Α2 ΕΣΚΑΚ με την ομάδα των Μεθάνων, την οποία οδήγησε και στην άνοδο στην Α1.

Πέρυσι αποτέλεσε τον βασικό πυλώνα της Ακαδημίας Άργους, στην εξαιρετική πορεία της ομάδας μας στην Α2 ΕΣΚΑΚ, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Βασίλης Δελής δήλωσε για την ανανέωσή του με την ομάδα του Αργειακού Εσπέρου B.C.: «Χαίρομαι πολύ που, μετά την περσινή πορεία της Ακαδημίας Άργους, που έχασε την άνοδο στην Α1 στις λεπτομέρειες, θα είμαι και φέτος μέλος μιας προσπάθειας, που στόχο έχει πάνω απ όλα τον υγιή αθλητισμό στην πόλη του Άργους. Η συνένωση Ακαδημίας Άργους με τον Αργειακό Έσπερο, το μείγμα νέων και μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών και η συνεργασία με ανθρώπους που έχουν αφήσει διαχρονικά το στίγμα τους στο Αργειακό μπάσκετ, είναι το εχέγγυο για να συνεχίσουμε και φέτος στο δρόμο των επιτυχιών. Να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία για όλους τους αθλητές και καλή μπασκετική χρονιά».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ