ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Σύσκεψη στο Δήμο Επιδαύρου με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. | |
Σύσκεψη στο Δήμο Επιδαύρου με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα 1/07/ 2020 στην έδρα του Δήμου Επιδαύρου, με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το Δήμο μας επισκέφθηκε ο σύμβουλος του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ κυρίου Χρυσοχοΐδη στρατηγός κ. Γαλιατσος, όπου με την παρουσία του γενικού περιφερειακού διευθυντή Πελοποννήσου κ. Πούπουζα, του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Κατσαντώνη, του Διοικητή Νόμου Αργολίδας Π.Υ. κ. Καλαιτζιδη, του νέου διοικητή Α.Τ Επιδαύρου κ. Κατσιγιαννη, του Διοικητή ασφαλείας Ναυπλίου κ. Νικολάου και του εντεταλμένου συμβούλου πολιτικής προστασίας του Δήμου μας κ. Κουστενη συζητήσαμε τα προβλήματα και τους στόχους μας εντός των ορίων του Δήμου μας, που αφορούν τον συγκεκριμένο υπουργείο.
Συγκεκριμένα, αναζητήθηκε λύση στο πρόβλημα αστυνόμευσης του Δήμου μας, όπου παρατηρούνται συχνές μετακινήσεις προσωπικού προς όμορα αστυνομικά τμήματα.

Επιπλέον συζητήθηκαν λύσεις για καλύτερη εμφανή και προληπτική αστυνόμευση, εξυπηρέτηση του πολίτη, και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού όπου ο όγκος επισκεπτών είναι μεγάλος, έλεγχο του ελεύθερου κάμπινγκ από αυτοκινουμενα τροχόσπιτα και τήρηση των τροχονομικων ρυθμιστικών πινακίδων.
Έγινε ιδιαίτερη μνεία στη δημιουργία του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου με έδρα τη Νέα Επίδαυρο και του μόνιμου χώρου χρήσης πεζοπορου τμήματος της Π.Υ. στο Αδαμι.
Ο σύμβουλος του υπουργού ενημερώθηκε για τους επιχειρησιακούς και ιστορικούς λόγους που επιλέχθηκε η Νέα Επίδαυρος ως έδρα της νεας υπηρεσίας και για ποιους λόγους η προσπάθεια να γίνει μόνιμο το πυροσβεστικό κλιμάκιο είναι επιβεβλημένη.
Ή επίσκεψη του κ. Γαλιατσου έγινε στα πλαίσια της στενής συνεργασίας που εχει ο Δήμος μας με την πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ και σε ανοιχτή γραμμή με τον ίδιο τον υπουργό. 

Άμεσα θα εξευρεθεί λύση σε όσα θέματα συζητήθηκαν ενώ τονίστηκε η αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Επιδαύρου και προσωπικά του δημάρχου για τα ευαίσθητα αυτά θέματα και τις υποδομές των υπηρεσιών .

Τάσος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ