ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Γεύσεις και αρώματα Ευρυτανίας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. | |
 Με Ευρυτανικές ρίζες αλλά και όνομα, το Valaora Resto Nafplio άνοιξε τις πόρτες του στους φίλους του καλού φαγητού και του εκλεπτυσμένου κρασιού, με σεφ τον Βαλαωρίτη Δημήτρη Παλιούρα. 

Η αγάπη του νεαρού μάγειρα για τον τόπο καταγωγής του, την Βαλαώρα, δεν μένει μόνο στο όνομα του εστιατορίου που ηγείται, αλλά και στην γαστρονομική παράδοση της Ευρυτανίας, μιας και πολλές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί στο εστιατόριό του προέρχονται από την Βαλαώρα. 

Το όνομα Valaora Resto Nafplio, η γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου Anthemion Suites & Villas, είναι το νέο όνομα του εστιατορίου, και συνδέεται με τις ρίζες, τη δημιουργικότητα και το μεράκι του σεφ Δημήτρη Παλιούρα και με πολύ́ κέφι και αυθεντικό́ μεράκι δημιουργεί νόστιμα πιάτα. 

Ο σεφ Δημήτρης Παλιούρας, μετά από μια μαγειρική διαδρομή σε γνωστά εστιατόρια της Ελλάδας, επέστρεψε στο Ναύπλιο όπου μεγάλωσε και στη νέα του προσπάθεια συνδυάζει τη μεσόγειο, την ελληνική παράδοση, με εκλεκτές πρώτες ύλες, σε πιάτα υψηλής αισθητικής σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ