ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Γιάννης Ανδριανός: Η Αγία Σοφία είναι οικουμενικό μνημείο Ορθοδοξίας και Ελληνισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. | |
Γιάννης Ανδριανός: Η Αγία Σοφία είναι οικουμενικό μνημείο Ορθοδοξίας και Ελληνισμού
Η Αγία Σοφία είναι οικουμενικό μνημείο Ορθοδοξίας και Ελληνισμού. Όσοι επεχείρησαν στο παρελθόν και όσοι επιχειρούν και σήμερα τυφλωμένοι από οίηση και θράσος να αλλοιώσουν την αλήθεια, την ιστορία, τον χαρακτήρα και τον σκοπό της είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία.


Η διεθνής κοινότητα και ιδίως η Δύση οφείλει άμεσα να συνειδητοποιήσει – και προς τούτο οι Έλληνες ενωμένοι πρέπει να εργαστούμε με υπευθυνότητα και πίστη – ότι και η νέα αυτή τουρκική προκλητικότητα εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης επεκτακτικής μεγαλομανίας που επιδιώκει να δυναμιτίσει την ειρήνη, την ασφάλεια, την σταθερότητα και τις προοπτικές της φιλελεύθερης δημοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή.

Τώρα είναι η ώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρει τις δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις που θα προσδιορίσουν τον σκληρό πυρήνα των κοινών μας αξιών αλλά και τις κόκκινες γραμμές που δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να καταπατηθούν.

 Η σύγκρουση των πολιτισμών που η σημερινή τουρκική ηγεσία προωθεί συνειδητά και συστηματικά πρέπει να μας βρει όλους έτοιμους και αποφασισμένους

Γιάννης Ανδριανός
Βουλευτής Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ