ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Δεν χαρίζουμε κανένα μας δικαίωμα!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. | |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Δεν χαρίζουμε κανένα μας δικαίωμα!!
Η κυβέρνηση απέναντι στην καθολική κατακραυγή προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού κάνοντας διάφορους ελιγμούς με τάχα «βελτιώσεις» στο κατάπτυστο νομοσχέδιο. Αυτό το απαράδεκτο χουντικής έμπνευσης σύγχρονο ιδιώνυμο, δεν παίρνει καμία διόρθωση! Οι εργαζόμενοι θα το ρίξουν στα σκουπίδια!

Όλοι σε ετοιμότητα!!! Δεν χαρίζουμε κανένα μας δικαίωμα!!

Καλούμε τους εργαζόμενους στα σουπερ μάρκετ και στις ταχυμεταφορές-κούριερ, που ένοιωσαν στο πετσί τους όλο το διάστημα της πανδημίας, τι σημαίνει ξεζούμισμα, τρομοκρατία, να δουλεύεις εκτεθειμένος, με ελλιπή μέτρα προστασίας, καθώς και όλους τους εργαζόμενους, να βγάλουν συμπεράσματα! Φοβούνται την οργανωμένη αντεπίθεση των εργαζομένων και του λαού, για αυτό οχυρώνονται πίσω από αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα.

Θέλουμε να πάρουμε ανάσα!!! Σπάμε τις αλυσίδες της εκμετάλλευσης!

Το οφείλουμε σε μας και στις επόμενες γενιές!!

Καλούμε τα υπόλοιπα σωματεία του νομού να πάρουν αποφάσεις καταδίκης, να ματαιώσουν στην πράξη κάθε προσπάθεια που έχει στόχο να τους βάλει φίμωτρο, να μετατρέψει τους εργασιακούς χώρους σε γκέτο και την αντίσταση σε ποινικό αδίκημα. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7:30ΜΜ, ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ