ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Από το Άργος ξεκίνησε η διήμερη εθελοντική αιμοδοσία για το "Χαμόγελο του Παιδιού" (βίντεο)

Από το Άργος ξεκίνησε η διήμερη εθελοντική αιμοδοσία για το "Χαμόγελο του Παιδιού"
Ξεκίνησε στην Αργολίδα το πρωί του Σαββάτου η διήμερη δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας από το Χαμόγελο του Παιδιού, η οποία θα φιλοξενηθεί στις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου.

Στα πλαίσια συνδιοργάνωσης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με το Χαμόγελο του Παιδιού πραγματοποιήθηκε «εθελοντική αιμοδοσία» στο Άργος το Σάββατο 4 Ιουλίου (ώρες 9:30-12:30) στην πλατεία Αγίου Πέτρου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους.
 Στην Πλατεία Αγίου Πέτρου βρέθηκε και ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μαζί με τον «ΟΔΥΣΣΕΑ» βοηθητικά ήταν και η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής Του Οργανισμού.
Η δράση αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Κορίνθου και Άργους και το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Άργους.
Στο Άργος, παραβρέθηκαν ο κ. Μαλτέζος Ιωάννης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, ο κ. Μαντζούνης Γιάννης, Περιφερειάρχης αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, ο κ. Καμπόσος Δημήτρης, Δήμαρχος Άργους, ο κ. Κατσαντώνης Λάμπρος, Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας, εκπρόσωπος του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σαρρής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Σαρρής, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Άργους κα Δήμητρα Μουρλουκου κα.
Η ίδια εκδηλωση θα πραγματοποιηθεί και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 (9:30-12:30), έναντι της Πλατείας Φιλελλήνων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ