Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Γαλλία: Πλωτό θερινό σινεμά στον Σηκουάνα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:44:00 μ.μ. | |
Γαλλία: Πλωτό θερινό σινεμά στον Σηκουάνα (βίντεο)
Υποχρεωτικές θα είναι από αύριο οι μάσκες σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους στη Γαλλία, ενώ σε τεστ για τον κορωνοιό υποβάλλονται οι Γάλλοι στις τεχνητές πλαζ του Σηκουάνα, όπου δημιουργήθηκε και ο πρώτος πλωτός θερινός κινηματογράφος του Παρισιού.


Ο πρώτος πλωτός θερινός κινηματογράφος του Παρισιού είναι γεγονός…

Οι Γάλλοι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες μέσα από βάρκες στον ποταμό Σηκουάνα.

Κάθε σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει έως έξι άτομα που γνωρίζονται μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, οι Παριζιάνοι που έσπευσαν για το άνοιγμα των Paris-Plages, την ετήσια μεταμόρφωση τμημάτων των οχθών του Σηκουάνα σε τεχνητές παραλίες, συνάντησαν φέτος κάτι διαφορετικό: διαγνωστικά κέντρα για τον Covid-19.

Την ώρα που οι επιδημιολογικοί δείκτες σε ολόκληρη τη Γαλλία δείχνουν ότι ο ιός ενδέχεται να κερδίζει ξανά έδαφος οι γαλλικές αρχές επιλέγουν μια επιθετική πολιτική διεξαγωγής μαζικών διαγνωστικών τεστ προκειμένου να αποφύγουν την επιστροφή στους αριθμούς που καταγράφονταν από τον Μάρτιο έως τον Μάιο.

Στην Ιταλία, αψηφώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και χρήσης μάσκας οι Ιταλοί πλημμύρισαν τις παραλίες στη Νάπολη.

Οι εικόνες από τις ιταλικές πλαζ θυμίζουν την προ κορωνοϊού εποχή, καθώς οι λουόμενοι είναι κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, ενώ ελάχιστοι φορούν μάσκες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ