Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. | | |
Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος
Στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 17 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Σώματος, (θα διεξαχθεί), δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών με τα παρακάτω θέματα: 

1. Περί υποβολής πρότασης με τίτλο: «Αναβάθμιση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων 1ου Γυμνασίου Άργους», στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Πελοπόννησος», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 2Β «Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού», με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ/ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ», που συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α., ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:ΠΕΛ76, Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 4006 - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη και 

2. Περί χορηγήσεως παραγωγικών αδειών πωλητών υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. Ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα συνίσταται: 

α)Για το υπ’ αριθ. 1 θέμα στο ότι, ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτημάτων έχει οριστεί η 20/07/2020, ενώ τώρα ολοκληρώθηκαν οι προαπαιτούμενες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να συζητηθεί το εν λόγω θέμα σε τακτική συνεδρίαση και 

β)Για το υπ’ αριθ. 2 θέμα στο ότι, θα πρέπει άμεσα να λάβει χώρα η πιο πάνω χορήγηση παραγωγικών αδειών πωλητών υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών, δεδομένου ότι οι παραπάνω χορηγήσεις παραγωγικών αδειών αφορά την πώληση νωπών ευπαθών προϊόντων (φρούτων και λαχανικών) και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να συζητηθεί το εν λόγω θέμα σε τακτική συνεδρίαση. 


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Μπέγκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ