ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας για την πυρκαγιά στο Κολιάκι Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:03:00 μ.μ. | | | |
Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας για την πυρκαγιά στο Κολιάκι Επιδαύρου
Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε δασική και καλλιεργήσιμη έκταση στην περιοχή Κολιάκι του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα, σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου.


Από την πρώτη στιγμή στην πυρκαγιά -από την οποία δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές- έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, τις οποίες συνέδραμαν υδροφόρες και μηχανήματα του Δήμου Επιδαύρου και της Π.Ε. Αργολίδας.
Ειδικότερα και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην περιοχή επιχειρούν 64 πυροσβέστες, 18 πυροσβεστικά οχήματα από Άργος, Ναύπλιο, Μελιγαλά, Κρανίδι και άλλες περιοχές, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν μηχανήματα και υδροφόρες του Δήμου Επιδαύρου και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, καθώς και ένα μισθωμένο μηχάνημα της Π.Ε.
Στις προσπάθειες κατάσβεσης, υπό τον συντονισμό του διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου αρχιπύραρχου Θανάση Κολυβήρα, μετείχαν επίσης οι διοικητές των Π.Υ. Αργολίδας πύραρχος Κώστας Καλαϊτσίδης και της Π.Υ. Ναυπλίου αντιπύραρχος Βασίλης Γεωργόπουλος, ενώ στην περιοχή μετέβησαν από την πρώτη στιγμή ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

Ιωάννης Μαλτέζος 
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ