ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Γιώργος Γαβρήλος: Να στηρίξουμε το συσσίτιο και το κοινωνικό έργο του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Γαβρήλος: Να στηρίξουμε το συσσίτιο και το κοινωνικό έργο του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας
Είχα την ευκαιρία να φιλοξενηθώ για μια ακόμη φορά από τον εφημέριο του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας, ιερέα Ελευθέριο Μίχο, και να ενημερωθώ για την καθημερινή προσφορά του συσσιτίου σε δεκάδες συνανθρώπους μας. 

Συζητήσαμε για τα προβλήματα στέγασης της δομής και για τις καθημερινές ανάγκες εξυπηρέτησης, που, δυστυχώς, λόγω και της οικονομικής ύφεσης των τελευταίων μηνών, φαίνονται να αυξάνονται.
Συνάντησα τις εθελόντριες του συσσιτίου, που έρχονται από κάθε γωνιά της Αργολίδας, για να συνδράμουν σ’ αυτό το κοινωνικό έργο του Ιερού Ναού και του πατέρα Ελευθέριου Μίχου. Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια έχει ανακουφίσει πολλούς συνανθρώπους μας, που βρέθηκαν άνεργοι και χωρίς τα προς το ζην, χτυπημένοι από την μακροχρόνια οικονομική κρίση που βίωσε η χώρα. Είναι ανάγκη να στηρίξουμε ο καθένας με τον τρόπο του και με κάθε μέσο αυτή τη δομή προσφοράς, αφού οι μέρες που έρχονται θα είναι και πάλι δύσκολες για πολλούς συνανθρώπους μας και θα πρέπει η δομή να μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στο κοινωνικό έργο της.

Είναι βέβαιο ότι και οι νέες υποδομές που ετοιμάζονται να στεγάσουν την προσφορά του συσσιτίου θα αντιμετωπίσουν πολλά καθημερινά προβλήματα και θα κάνουν το έργο του Ιερού Ναού ακόμη πιο σημαντικό για την τοπική κοινωνία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ