ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την «εθελοντική αιμοδοσία» στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 π.μ. | |
Ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την «εθελοντική αιμοδοσία» στο Άργος
Στα πλαίσια συνδιοργάνωσης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με το Χαμόγελο του Παιδιού θα πραγματοποιηθεί «εθελοντική αιμοδοσία» στο Άργος το Σάββατο 4 Ιουλίου (ώρες 9:30-12:30) στην πλατεία Αγίου Πέτρου και στο Ναύπλιο την Κυριακή 5 Ιούλίου 2020 (9:30-12:30), έναντι της Πλατείας Φιλελλήνων, δράση η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» και με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Άργους.

Εκεί θα βρίσκεται ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μαζί με τον «ΟΔΥΣΣΕΑ» θα βρίσκεται βοηθητικά και η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής tου Οργανισμού. 

Κατά την παραμονή του «ΟΔΥΣΣΕΑ» θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική δράση Αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους. 
Η πανδημία του κορωνοϊού έχει στερέψει τα αποθέματα αίματος στη χώρα. Είναι ευκαιρία για όλους μας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, να μη διστάσουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας. 

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας που μπορούν, να δώσουν το δυναμικό παρόν! Είναι στο αίμα μας να δίνουμε ζωή!

Για ραντεβού, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, τηλεφωνήστε 6909591247.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ