ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Σημαντική ενημέρωση από το Σύλλογο Λογιστών Ναυπλίας - Ερμιονίδας για τις ταμειακές μηχανές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 μ.μ. | |
Μέχρι τις 31.07.20 οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να αποσύρουν και να αντικαταστήσουν τις ταμειακές μηχανές που έχουν στην κατοχή τους, εφόσον δεν μπορούν να συνδεθούν online με την Α.Α.Δ.Ε.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον τεχνικό τους, ή (σε περίπτωση που δεν υφίσταται ως επιχείρηση) να αναζητήσουν τον τεχνικό που υποστηρίζει την ταμειακή μηχανή/ές που έχουν στην κατοχή τους και να φροντίσουν για τα προβλεπόμενα από τις κείμενες διατάξεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ, ΤΟΝ ΕΚΔΙΔΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

Καλούμε όλους τους τεχνικούς: Να σταματήσουν να τηλεφωνούν στους λογιστές και να ζητάνε τον κλειδάριθμο γιατί έχει καταντήσει κουραστικό πλέον να ασχολούμαστε με άσχετα θέματα.

Καλούμε τις επιχειρήσεις: (όσες δεν το έχουν κάνει ήδη): Να ελέγξουν εάν έχουν υποχρέωση να αντικαταστήσουν τις ΦΤΜ που έχουν στην κατοχή τους, μέσα στα χρονικά όρια που προβλέπονται, για να μην επιβαρυνθούν με τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα. Για το θέμα αυτό, αποκλειστικά αρμόδιοι είναι οι τεχνικοί, άρα με τους τεχνικούς θα επικοινωνήσετε.
                          Το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                     Γιώργος Καχριμάνης
Ο Αντιπρόεδρος              Ανδρέας Κεφάλας
Ο Γ.Γραμματέας             Δημήτρης Κώτσανης
Ο Ειδ.Γραμμ.                  Δημήτρης Μπαστούνης     
Η Ταμίας                         Λίνα Κουμαρά
Τα Μέλη                         Στέφανος Παλλαδινός , Σταύρος Κουτρουμπής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ