ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Σημαντική σύσκεψη στην Αργολίδα για την Τριστέτσα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. | | | |
Σημαντική συσκεψη στην Αργολίδα για την Τριστέτσα (βίντεο)
Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου με θέμα: «Νέοι φυτοϋγειονομικοί κανονισμοί και Τριστέτσα», διοργάνωσε η Π.Ε Αργολίδας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Αργολίδας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020 και από 10:30 έως 14:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο.
Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Νίκων Τζιέρης και ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς
Στην σημαντική αυτή συσκεψη μίλησαν,  ο Δημήτριος Δήμου, Γεωπόνος MSc, Προϊστάμενος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αργολίδας με θέμα «Η Τριστέτσα στην Αργολίδα όπως έχει διαμορφωθεί - τωρινή κατάσταση», η Δρ. Χριστίνα Βαρβέρη, Γεωπόνος, Τακτική Ερευνήτρια Α’, Δ/ντρια Τμήματος Φυτοπαθολογίας, Προϊσταμένη Εργαστηρίου Ιολογίας του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου με θέμα «Η Τριστέτσα στη χώρα όπως έχει διαμορφωθεί - τωρινή κατάσταση» και ο Χρήστος Αραμπατζής, Γεωπόνος MSc, Προϊστάμενος του Τμήματος Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του ΥπΑΑΤ με θέμα «Νέοι φυτοϋγειονομικοί κανονισμοί και Τριστέτσα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ