ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Οι αγώνες μας δεν θα μπουν στο γύψο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. | |
Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Οι αγώνες μας  δεν  θα μπουν στο γύψο!
Η επίθεση στα δικαιώματά μας δεν έχει τέλος. Έρχεται η κυβέρνηση με έναν χουντικής έμπνευσης νόμο που φέρνει νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης του βασικού δημοκρατικού δικαιώματος, το οποίο ο λαός μας κατέκτησε με πολλούς, διαχρονικούς κι αιματηρούς αγώνες. 

Αυτό που δεν πέτυχαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να κλείσουν το στόμα των υγειονομικών των εργαζόμενων στα super market, των εκπαιδευτικών, των ξενοδοχοϋπαλλήλων, όλων των εργαζομένων και συνολικά του λαού μας, επιδιώκουν τώρα στο όνομα «της τάξης και της ασφάλειας».

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΙΓΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ! 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! 

Η επιστροφή στην κανονικότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ και το κεφάλαιο, σημαίνει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλείας, διαδηλώσεις στα μέτρα των εργοδοτών και εργαζόμενοι με σκυμμένο κεφάλι. Θέλουν τους εργάτες και συνολικά το λαό άφωνο, στο περιθώριο και τους αγώνες του στο γύψο!

Τους φοβίζει ο οργανωμένος μας αγώνας, η φωνή μας που ενώνεται με όσους βιώνουν την εκμετάλλευση, την αδικία και διεκδικούν για να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας! 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7:30ΜΜ
ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Καλούμε τα υπόλοιπα εργατικά σωματεία του νομού, συνδικαλιστές, εργαζόμενους, φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους να καταδικάσουν αυτό το επαίσχυντο νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ και να συμμετέχουν την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 7:30, σε πλατιά παρέμβαση στην Ενδεκάτη Ναυπλίου.

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ!! ΌΛΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!! 

Η διοίκηση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ