ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Επίσκεψη Μενδώνη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. | |
Επίσκεψη Μενδώνη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους
Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους έκανε σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη. Και με την παρουσία της ίδιας της Υπουργού σηματοδοτήθηκε η έναρξη ενός πολύ σημαντικού έργου για το Άργος, την Αργολίδα και την Πελοπόννησο.

 Ικανοποιούνται επιτέλους οι προσπάθειες του Δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου και της δημοτικής του αρχής που εντατικά και με κάθε ευκαιρία διεκδικούσε το έργο αυτό σε όλα τα διοικητικά και κυβερνητικά επίπεδα με το μουσείο να παραμένει επίχρόνια κλειστό. Αλλά όπως τόνισε και η Υπουργός από το 2015 έως το 2019 η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε στις προτεραιότητες της το έργο αυτό και δεν το προχώρησε. Παρότι από την πρώτη στιγμή ο δήμος Άργους Μυκηνών παραχώρησε μεγάλη αποθήκη για να μετακινηθούν σε ασφαλή χώρο οι αρχαιότητες εδώ και επτά χρόνια.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε επί τόπου αναλύθηκε η πορεία του έργου και δόθηκαν λύσεις για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του. Σε αυτή από πλευράς δήμου Άργους Μυκηνών έλαβαν μέρος οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος και Παναγιώτης Σχοινοχωρίτης. 

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους τριάντα μήνες.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ