ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Γ.Τσαμαδός: Η Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τον Δήμο καθαρό ακόμα και με πρόστιμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:17:00 μ.μ. | | |
Γ.Τσαμαδός: Η Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τον Δήμο καθαρό ακόμα και με πρόστιμα
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος έκανε απελπισμένος μια ανάρτηση βλέποντας όγκο απορριμμάτων στην είσοδο της Θερμησίας και μίλησε για έλλειψη παιδείας και συνείδησης και δικαιώνεται απόλυτα.


Σας παραθέτω φωτογραφίες από σημεία που καθαρίστηκαν από Δευτέρα έως Τετάρτη στην Βερβεροντα στην διασταύρωση της Χηνιτσας στα Φλαμπουρα κ.λ.π. 
Αυτήν την εικόνα δημιουργούν όλοι αυτοί που έρχονται να κάνουν τις διακοπές τους στα εξοχικά τους, να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είναι καθαρή η αυλή του σπιτιού τους αδιαφορώντας για την εικόνα του Δήμου,είναι όλοι αυτοί που καλούν καθημερινά αδιάκοπα όταν γυρίζουν από το μπάνιο τους,το τηλέφωνο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας,της Τεχνικής Υπηρεσίας,της Υπηρεσίας καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και ζητούν... ζητούν... ζητούν δρόμους λάμπες και άλλα πολλά με την δικαιολογία ότι πληρώνουν Δημοτικά Τέλη (5 έως 10 € το δίμηνο).
Είναι όλοι αυτοί που θα καταλάβουν επιτέλους ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος και η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον Δήμο καθαρό ακόμα και αν χρειαστεί από εδώ και στο εξής να επιβάλουν τα πρόστιμα που προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας σε όλους αυτούς που δεν σέβονται την εξωτερική εικόνα του Δήμου μας.

Γιάννης Τσαμαδός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ