ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ναύπλιο: Την Αγία Μαρίνα τίμησαν στα Λευκάκια (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 μ.μ. | | | |
Ναύπλιο: Την Αγία Μαρίνα τίμησαν στα Λευκάκια (βίντεο)
Γιορτάζει το γραφικό εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στα Λευκάκια Ναυπλίου.

Την παραμονή της εορτής Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά θείου κηρύγματος από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο.
Στο τέλος του εσπερινού ο εφημέριος του ναού π. Μιχαήλ Καλαμαράς ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Εορτή της Αγίας Μαρίνας .
Κάθε χρόνο πλήθος πιστών ανεβαίνει στη κορυφή του λόφου για την εορτή της Αγίας Μαρίνας . Η θέα από την εκκλησία είναι ανεπανάληπτη τόσο προς το Ναύπλιο όσο και προς τα ανατολικά του Αργολικού κάμπου και κόλπου.
Το γραφικό εκκλησάκι είναι χτισμένο δίπλα στα ίχνη παλαιού ναού της Αγίας Σοφίας.Ανακαινίσθηκε πλήρως με δωρεά από κάτοικο των Λευκακίων . Το εκκλησιαστικό συμβούλιο φρόντισε για την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου.
Τα Λευκάκια βρίσκονται ανατολικά του Ναυπλίου σε απόσταση επτά χιλιομέτρων. Το χωριό το συναντάμε πάνω στο δρόμο Ναυπλίου - Ασίνης - Τολού.
Είναι κτισμένο πάνω σε πέντε λόφους και ανάμεσα στο βουνό Μακρυβούνι και το βουνό της Αγίας Μαρίνας. Τα Λευκάκια βρίσκονται σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο με γραφικούς λόφους, μαγευτική θέα και κάμπο με εσπεριδοειδή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ