ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας ευχαριστεί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. | | |
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας ευχαριστεί
Την Τρίτη 30/06/2020 και την Τετάρτη 01/07/2020 πραγματοποιήθηκε στο Βόρειο Λιμάνι Ερμιόνης υποβρύχιος καθαρισμός από κλιμάκιο εθελοντών δυτών «WE DIVE WE CLEAN» του Οργανισμού Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας, υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η εθελοντική δράση, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς :

Την ομάδα εθελοντών δυτών «WE DIVE WE CLEAN» του Οργανισμού Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, για το εγχείρημα που έφερε εις πέρας με επιτυχία.

Τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο, και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Ιωάννη Τσαμαδό, οι οποίοι με τις υπηρεσίες του Δήμου συνέβαλαν στην απομάκρυνση των απορριμμάτων και το πλύσιμο των προβλητών.

Τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης, κ. Ιωσήφ Γανώση, για την σημαντική βοήθειά του στην διήμερη δραστηριότητα, καθώς και για την προσφορά του στην διατροφή της 4μελούς ομάδας των δυτών. Επίσης, τον Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης, κ. Γεώργιο Μέλλο, που διέθεσε ανάλογο χρηματικό ποσό, για τον ίδιο σκοπό.

Τον Διοικητή του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Ερμιόνης, κ. Δημήτριο Παππά, για την επίβλεψη και την τήρηση της ασφάλειας κατά την διάρκεια της διήμερης δράσης.
Τους Δημότες που βοήθησαν εθελοντικά.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Εμμανουήλ Π. Φλωρής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ