ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών: Αρκετά με τους υβριστές και τους συκοφάντες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:25:00 μ.μ. | |
ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών: Αρκετά με τους υβριστές και τους συκοφάντες
Η γνωστή-άγνωστη σχολή συκοφαντίας και δολοφονίας χαρακτήρων που λειτουργεί καιρό τώρα στη πόλη μας, ξαναχτύπησε με το γνωστό της θρασύδειλο τρόπο.

Κρυβόμενη πίσω από ψευδεπώνυμο προφίλ, κάτω από ανάρτηση γνωστού ηλεκτρονικού μέσου στα κοινωνικά δίκτυα της περιοχής,εξύβρισε με εμετικούς χαρακτηρισμούς τα μέλη της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ που ενημέρωναν τους συμπολίτες μας για το πρόγραμμα "Μένουμε Ορθιοι ΙΙ" του κόμματος.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, με το γνωστό ήθος τους, μετά από παρέμβασή μας, απέσυραν το σχόλιο και ζήτησαν υποκριτικά "ταπεινά" συγνώμη.

Οπως ακριβώς, πριν λίγο καιρό, είχε κάνει ο γνωστός παρατρεχάμενος και σιτιζόμενος από τα τέλη των δημοτών "κ" Α.Σαρρής.

Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι την υπεράσπιση του συκοφάντη - όπως πάντα - έσπευσε αυτόκλητα να αναλάβει ο γνωστός πολιτικός τους μέντορας Αντιδήμαρχος Ν.Γκαβούνος, αποκαλώντας τα μέλη της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ "φασίστες".

Μέσα στο πανικό τους, επιβεβαιώνει ο ένας αυτό που προσπαθεί να πάρει πίσω ο άλλος, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη οργανωμένου δικτύου συκοφαντών.

Σε όλους αυτούς τους θρασύδειλους, δηλώνουμε ότι έχουμε τη πρόθεση να εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει - δυστυχώς γι'αυτούς - η Δημοκρατία μας.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης μας να αντιταχθούν με αποφασιστικότητα σε τέτοια φαινόμενα και συμπεριφορές.

Η συκοφαντία και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν.

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΟΜ Αργους-Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ