ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Περιοδεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:05:00 μ.μ. | | |
Περιοδεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα
Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου αντιπροσωπεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό ( πρώην Υπουργό και νυν Τομεάρχη Υγείας του κόμματος ) και τον Σταμάτη Βαρδαρό (πρώην γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και νυν Επιστ/νικό Συντονιστή Τομέα Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ) θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Υγειονομικές μονάδες της Αργολίδας.

Στη διάρκεια της περιοδείας η αντιπροσωπεία θα έχει μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των Διοικήσεων, των Σωματείων των Εργαζομένων,των Μονάδων Υγείας και φορέων του τομέα της Υγείας στο Νομό μας.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει - με 2 κλιμάκια - με τις συναντήσεις στο Νοσοκομείο Αργους και το Κέντρο Υγείας Αργους ( 9.30 πμ ), στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου ( 11.30 πμ ) και το απόγευμα θα καταλήξει στα Κέντρα Υγείας του Λυγουριού ( 6 μμ ) και του Κρανιδίου ( 6.30 μμ ).

Σκοπός των συναντήσεων είναι η συζήτηση της κατάστασης της Υγειονομικής περίθαλψης στην Αργολίδα στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, και η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης πάνω στά φλέγοντα προβλήματα του τομέα και τις σχετικές προτάσεις που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Το ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ της ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ