ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Επανενεργοποιείται ο ΓΟΕΒ πεδιάδος Αργοναυπλίας που βρίσκεται σε αδράνεια εδώ και χρόνια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 μ.μ. | | | |
Επανενεργοποιείται ο ΓΟΕΒ Πεδιάδος Αργοναυπλίας που βρίσκεται σε αδράνεια εδώ και χρόνια
Η δρομολόγηση ενεργειών προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο ΓΟΕΒ πεδιάδος Αργοναυπλίας, ο οποίος βρίσκεται σε αδράνεια εδώ και χρόνια, αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε σήμερα, Τρίτη 21 Ιουλίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Αργολίδας, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο.

Στην σύσκεψη έγινε καταγραφή των προβλημάτων και της υφιστάμενης κατάστασης που καλείται να χειριστεί το νέο Δ.Σ. του εν λόγω ΓΟΕΒ -καθώς η θητεία του προηγούμενου είχε λήξει εδώ και 7 χρόνια, από το τέλος Μαρτίου του 2013- ενώ παράλληλα εκφράστηκε η εκτίμηση ότι με την ανασυγκρότηση της νέας διοίκησης δίνεται οριστική και βιώσιμη λύση στο αδιέξοδο και τη μεγάλη δυσλειτουργία που είχε δημιουργηθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Συζητήθηκαν, παράλληλα, ζητήματα σχετικά με τη βελτίωση των αρδευτικών δικτύων ώστε άμεσα να είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των αγροτών.

Στη σημερινή σύσκεψη μετείχαν, μεταξύ άλλων, η γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Περιφέρειας Πελοποννήσου Αγγελική Πουλοπούλου, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω ΓΟΕΒ, τα μέλη της Ομάδας Εργασίας άσκησης αρμοδιοτήτων ΟΕΒ για τη ΔΑΟΚ Αργολίδας, τα μέλη των ΤΟΕΒ Αργολίδας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οπως σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, η περιφερειακή Αρχή “αποσκοπεί στην επίλυση όλων των προβλημάτων και κυρίως στο νοικοκύρεμα των υπέρογκων οφειλών προς τη ΔΕΗ που έχουν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ