Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Συνεχίζονται για τον Αριστέα Άργους οι επιτυχίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 μ.μ. | | |
Συνεχίζονται για τον Αριστέα Άργους οι επιτυχίες
Οι επιτυχίες στο Στίβο συνεχίζονται για τον Αριστέα Άργους!!! Στο Διασυλλογικό πρωταθλημα Παίδων-Κορασιδων που έγινε εχθές Κυριακή 5 Ιουλίου στην Τρίπολη, οι αθλητές του Αριστέα διακρίθηκαν και πάλι, με εξαιρετικές επιδόσεις!!! 

Στον ακοντισμό ξεχώρισε η Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2019 (Κ18),Δήμα Ελένη με βολή 47,65μ που ήταν και η καλύτερη επίδοση σε όλη την Ελλάδα!!! 

Αυτό δείχνει ότι είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της για μια ακόμη χρονιά, παρ όλες τις αντιξοότητες που έφερε η περίοδος του "κορωνα ιου". Ευχόμαστε η ανοδική αυτή πορεία να συνεχιστεί με διακρίσεις και στους αγώνες που ακολουθούν με την Εθνική ομάδα. 

Στη σφαιροβολία, η Στεγκαρου Ντενισα ,που είναι και αυτή μέλος της Εθνικής ομάδας, πήρε την πρώτη θέση επίσης με βολή 13,16μ. Αλλά και οι αθλήτριες Σχοινοχωριτη Κατερίνα και Σταυροπούλου Ναταλία έκαναν μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση ενώ ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία... 

Η Σχοινοχωριτη Κατερίνα πήρε την πρώτη θέση στα 200μ με χρόνο 27"14 και η Σταυροπούλου Ναταλία τη 2η θέση στον ακοντισμό με βολή 34,18μ. 

Πολλά Συγχαρητήρια στους αθλητές και στον" ηγέτη - προπονητή" αυτής της Ομάδας κ. Καμπόσο Κων/νο, που δε σταματά να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο του Στίβου!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ