ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Με ταχύτητα αστραπής μετατρέπει τα χωράφια στην Αργολίδα σε γήπεδα ο Μαντζούνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. | |
Με ταχύτητα αστραπής μετατρέπει τα χωράφια στην Αργολίδα σε γήπεδα ο Μαντζούνης
Ο πανικός που επικρατεί στις τάξεις της προηγούμενης Περιφερειακής αρχής για τα έργα αθλητισμού στην Αργολίδα που βάλτωναν, είναι ενδεικτικός του αντίκτυπου που έχει η ταχύτητα με την οποία τα προχωράει ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης.

Ο κύριος Μαντζούνης προερχόμενος από τον επιχειρηματικό κόσμο και χωρίς να έχει στο βιογραφικό του κάποια πολιτική καριέρα, έχει μάθει να μιλάει με έργα και όχι με παχιά λόγια που άλλοι χρησιμοποιούν για να "αιχμαλωτίσουν" ψηφοφόρους με υποσχετικές ανακοινώσεις του... "θα".
Με "μαστίγιο και χωρίς... καρότο" κάνει πράξη αυτά που άλλοι υπόσχονταν αλλά... ξέχασαν να υλοποιήσουν και που τα θυμήθηκαν μόνο όταν αντιλήφθηκαν πως ο Μαντζούνης... δεν παίζεται!!! Τα χωράφια που βρήκε από τους προηγούμενους ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης θα τα κάνει γήπεδα είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει. 
Έτσι με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ξεκίνησε μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου τις εργασίες αποκαταστασης του γηπέδου στο Τολό, ενώ ενδεικτικό της ταχύτητας με την οποία εργάζεται είναι πως άμεσα ξεκίνησαν και τα έργα στο γήπεδο Ανυφίου. Το σημαντικότερο είναι πως ο ίδιος επιβλέπει τις εργασίες στα εργοτάξια και είναι πολύ πιεστικός προς τους εργολάβους ώστε τα έργα να είναι εντός χρονοδιαγράμματος.
Επομένως και με αθλητικούς όρους, "κάποιοι τρώνε την σκόνη του" και τους πονάει πολύ αυτό!!! 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ