ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Τα καλά να λέγονται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | |
Τα καλά να λέγονται
Χαιρετίζουμε με κάθε επισημότητα την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του KILADA HILLS, του μεγαλόπνοου, αν και αρκετά καθυστερημένου έργου τη εταιρείας Καμπουρίδη. 

Ενός έργου πνοής για την περιοχή της Ερμιονίδας ,που θυμίζει σε μέγεθος αλλά και έκταση το αντίστοιχο έργο του COSTA NAVARINO στην Μεσσηνία. Η επένδυση στο σύνολο της θα υπερβεί τα 400 εκατομμύρια ευρώ και είναι το 4ο μεγάλο έργο που κατασκευάζει ο όμιλος Dolphin Capital στην Ελλάδα, μετά το Amanzoe, το Nikki Beach και το One & Only στην Τζια.

Το έργο καταλαμβάνει συνολική έκταση 2.026 στρεμμάτων και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων, πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες, γήπεδο golf 768 στρεμμάτων 18 οπών, αθλητικές εγκαταστάσεις και εμπορικά καταστήματα και υα δώσει απασχόληση σε εκατοντάδες άν όχι χιλιάδες εργαζόμενους.

Η ύπαρξη και η βιωσιμότητα του ίσως να δώσει και ένα οριστικό τέλος στην λειψυδρία που μαστίζει την Ερμιονίδα,καθώς η κατασκευή και η άψογη λειτουργία του γηπέδου γκόλφ απαιτεί εφαρμογή λύσεων όπως η πολυπόθητη λύση του Ανάβαλου,εκτιμώ σε συνδυασμό με την κατασκευή σύγχρονων εγκαταστασεων αφαλάτωσης με την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αλλωστε το νέο γήπεδο γκόλφ θα είναι και σημείο αναφοράς,ως το εγγύτερο ,πλέον συγχρονο και πληρέστερο,,πλησιέστερο στην Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο θα δώσει νέα ώθηση σε παλαιότερα σχέδια για την αξιοποίηση εγκαταλελειμένων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων ( ΣΑΛΑΝΤΙ,ΒΕΡΒΕΡΟΝΤΑ,KAΠΝΤΟΡ,ΚΟΣΤΑ ΠΕΡΛΑ, ΑΠΟΛΛΟ και ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ) που παραμένουν νεκρά για δεκαετίες.

Οι Μαρίνες ΕΡΜΙΟΝΗΣ και ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ επίσης δίνουν το εναυσμα για την εκμετάλλευση και άλλων εκτάσεων του ΤΑΙΠΕΔ που μπορούν να φιλοξενήσουν και άλλα μεγάλης πνοής εργα.

Το γεγονος της εγκατάλειψης τη δομής του ΓΑΛΑΞΙΑ, μετά την αφόρητη πίεση των κατοίκων και της Δημοτικής αρχής,δείχνει πως η Κυβέρνηση έχει αγαθές προθέσεις. Αρκεί να διαθέσει επαρκή κονδύλια για την βελτίωση του οδικού δικτύου, την δημιουργία υδατοδρομίου ,έτσι ώστε η περιοχή να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό ‘’ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ’’

Ξυναριανός Ιωάννης
Ταξιαρχος ΕΛΑΣ εα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ