ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Επισκέψεις σε δομές υγείας της Αργολίδας από κλιμάκιο του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | |
Επισκέψεις σε δομές υγείας της Αργολίδας από κλιμάκιο του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)
Αντιπροσωπεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό ( πρώην Υπουργό και νυν Τομεάρχη Υγείας του κόμματος ),τον Σταμάτη Βαρδαρό (πρώην γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και νυν Επιστ/νικό Συντονιστή Τομέα Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ) συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου περιοδεία στις Υγειονομικές μονάδες της Αργολίδας.

Στη διάρκεια της περιοδείας η αντιπροσωπεία είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των Διοικήσεων, των Σωματείων των Εργαζομένων,των Μονάδων Υγείας και φορέων του τομέα της Υγείας στο Νομό μας.
Η περιοδεία ξεκίνησε  με 2 κλιμάκια  με τις συναντήσεις στο Νοσοκομείο Αργους και το Κέντρο Υγείας Άργους, στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου και το απόγευμα θα καταλήξει στα Κέντρα Υγείας του Λυγουριού ( 6 μμ ) και του Κρανιδίου ( 6.30 μμ ), ενώ το κλιμάκιο συνοδεύουν οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Γιώργος Γαβρήλος και Πάνος Νικολαράκος.
Σκοπός των συναντήσεων είναι η συζήτηση της κατάστασης της Υγειονομικής περίθαλψης στην Αργολίδα στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, και η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης πάνω στά φλέγοντα προβλήματα του τομέα και τις σχετικές προτάσεις που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Δηλώσεις στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων έκανε ο πρώην Υπουργός και νυν Τομεάρχης Υγείας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός από το Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θοδωρής Βασιλόπουλος: 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ