Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

Έγκριση προγράμματος Erasmus+ για το 1ο ΕΠΑΛ Άργους για το έτος 2020-2021

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | | |
Έγκριση προγράμματος Erasmus+ για το 1ο ΕΠΑΛ Άργους για το έτος 2020-2021

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εγκρίθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) η υλοποίηση του προγράμματος μαθητικής κινητικότητας (κωδικός 2020-1-EL01-KA102-078510) και τίτλο «Ενεργοί στην Κλιματική Αλλαγή» (Active in Climate Change – A.C.C.) .


Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος δεκαπέντε (15) μαθητές από τον Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού και Πληροφορικής καθώς και δύο συνοδοί καθηγητές θα ταξιδέψουν κατά το επόμενο σχολικό έτος στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με χώρους εργασίας και εκπαίδευσης διευρύνοντας τους μαθησιακούς και επαγγελματικούς τους ορίζοντες στο συνεχώς μεταβαλλόμενο αντικείμενο της ενέργειας και πληροφορικής. Σκοπό του προγράμματος αποτελεί η σύνδεση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τις τεχνολογίες ρομποτικής/λογισμικού καθώς και τις δραστηριότητες που ήδη αναπτύσσει το σχολείο.

Με την έγκριση του παραπάνω σχεδίου το 1ο ΕΠΑ.Λ. Άργους συνεχίζει την επιτυχή υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την συνδεσιμότητα με την αγορά εργασίας σε ένα δημιουργικό πλαίσιο συνεργασίας με φορείς και την τοπική κοινωνία.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ