ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΚΔΑΠ Ναυπλίου: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων χορήγησης voucher

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |
ΚΔΑΠ Ναυπλίου: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων χορήγησης voucher
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ναυπλίου θα λειτουργήσει το Φθινόπωρο του 2020 και θα υποδέχεται παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών (παιδιά γεννημένα από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως και το 2015). 

Στο ΚΔΑΠ μας τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε τμήματα και δράσεις καλλιτεχνικού, αθλητικού, ψυχαγωγικού, περιβαλλοντολογικού και, σε κάθε περίπτωση, παιδαγωγικού χαρακτήρα, αξιοποιώντας με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους. Παράλληλα, οι γονείς, θα εξασφαλίσουν την ασφαλή απασχόληση των παιδιών τους σε έναν ευχάριστο, φωτεινό και φιλόξενο χώρο.

Δικαίωμα εγγραφής - Δωρεάν συμμετοχής

Οι μητέρες που θα υποβάλλουν αίτηση και θα εγκριθούν ως δικαιούχοι της επιδοτούμενης από το ΕΣΠΑ επιταγής εισόδου, το γνωστό VOUCHER, θα μπορούν να εγγράψουν το παιδί ή τα παιδιά τους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Κάθε χρόνο τον Ιούνιο ανοίγει η πλατφόρμα της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” και οι γονείς υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την προσεχή σχολική χρονιά. Φέτος οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά και οι μητέρες θα χρειαστούν τους κωδικούς taxisnet, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ των δύο γονέων και το/τα ΑΜΚΑ του/των παιδιού/ών. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα κριτήρια που πρέπει να πληροίτε και να σας βοηθήσουμε να υποβάλλετε έγκαιρα και σωστά την ηλεκτρονική σας αίτηση. 

Όταν εγκριθείτε και λάβετε το voucher, θα επικοινωνήσουμε εκ νέου για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ΚΔΑΠ μας. Το voucher καλύπτει τη δωρεάν συμμετοχή των παιδιών για 11 μήνες, από Σεπτέμβριο μέχρι και Ιούλιο.

Το ΚΔΑΠ Ναυπλίου βρίσκεται "υπό κατασκευή" και βάζουμε τα δυνατά μας να είναι έτοιμο 1η Σεπτεμβρίου να υποδεχτεί τους/τις μικρούς/ές μας φίλους/ες. Θα βρίσκεται στην πόλη του Ναυπλίου, ενώ η ακριβής του διεύθυνσή του θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους γονείς το επόμενο διάστημα.

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών για παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών. Εγγραφείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ.

Από μέρα σε μέρα ΞΕΚΙΝΑ η ΥΠΟΒΟΛΗ των ΑΙΤΗΣΕΩΝ χορήγησης voucher για τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών (5-12 ετών) στις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ για 11 μήνες (Περίοδος Σεπτεμβρίου 2020 - Ιουλίου 2021).

Καλέστε μας στο 6979971351 να σας ενημερώσουμε για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, να σας βοηθήσουμε με την σωστή υποβολή της αίτησης και να κρατήσετε θέση για το παιδάκι σας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ