ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Με 10 εθελοντές η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας στον 3ο Αγώνα Καραθώνα – Αρβανιτιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 μ.μ. | |
Με 10 εθελοντές η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας στον 3ο Αγώνα Καραθώνα – Αρβανιτιάς
Την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο ο 3ος Αγώνας Καραθώνας – Αρβανιτιάς, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 150 αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών, που διοργάνωσαν οι «Μαραθωνοδρόμοι-δρομείς Αργολίδας» υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων).

Η ομάδα μας για ακόμα μια χρονιά, έχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία, φορητούς ασυρμάτους, AED και άριστα εκπαιδευμένους διασώστες με μεγάλη εμπειρία, ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, με σταθμούς στον τερματισμό, στο καφέ «Ουτοπία» και στο δρόμο προς Αρβανιτιά, στο ύψος της μπάρας. Για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα συμμετείχαν 10 εθελοντές.

Η διαδρομή ξεκίνησε από την ταβέρνα «Παλαιτσάκη» στο τέρμα του παραλιακού δρόμου της παραλίας Καραθώνας, συνέχισε προς την πλατεία Αρβανιτιάς σε μια παραθαλάσσια διαδρομή και κατέληξε πάλι στο τέρμα της παραλίας Καραθώνας.

Ευχαριστούμε τους «Μαραθωνοδρόμοι-δρομείς Αργολίδας» για την εμπιστοσύνη τους για ακόμα μια φορά και ευχόμαστε πάντα επιτυχημένους και ασφαλείς αγώνες!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ