ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Φρίκη: 58χρονη ζούσε με την νεκρή μητέρα της μέσα στην ντουλάπα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. |
Φρίκη: 58χρονη ζούσε με την νεκρή μητέρα της μέσα στην ντουλάπα
Μία γυναίκα από την Καλλιθέα διατηρούσε τη σορό της μητέρας της στην ντουλάπα του σπιτιού της. Μάλιστα, η 92χρονη είχε φύγει από τη ζωή πριν από τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, η 58χρονη κόρη της επέλεξε να την τοποθετήσει στην ντουλάπα από το σπίτι που διατηρούσε στην Καλλιθέα.

Παράλληλα, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το οικογενειακό δράμα που εξελισσόταν εδώ και δεκαετίες στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γείτονες όταν μιλούν για την 58χρονη, κάνουν λόγο για ένα βασανισμένο πλάσμα. Η ίδια υπέφερε στα χέρια του πατέρα της από πολύ μικρή ηλικία. Θυμούνται πολλά περιστατικά κακοποίησης. Μάλιστα, η μητέρα της διατηρούσε σιωπή για όλα αυτά τα χρόνια.

Η κόρη είχε μετακομίσει στο παρελθόν και εργαζόταν στη Ρόδο. Επέστρεψε στην οικογενειακή κατοικία όταν πληροφορήθηκε πως πέθανε ο πατέρας της. Οι γείτονες θυμούνται μια γυναίκα που ζωγράφιζε καρδιές σε εξωτερικές επιφάνειες του σπιτιού. Χαιρετούσε τον κόσμο, ενώ καθόταν για ώρες σε μια συγκεκριμένη γωνιά της ταράτσας. Πολλές φορές ερχόταν σε έντονη αντιπαράθεση με τη μητέρα της σε βαθμό που την έδιωχνε από το σπίτι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μετά την εύρεση της σορού στη ντουλάπα και την κατάθεση της κόρης στην αστυνομία, η 58χρονη προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και σήμερα αποφασίσθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική. Να σημειωθεί ότι σε ερώτηση των αστυνομικών σχετικά με το θάνατο της μητέρας της και γιατί δεν ειδοποίησε κανέναν, απάντησε ότι η μητέρα της απεβίωσε στις 7 Ιουλίου και πως δεν ενημέρωσε κανέναν καθώς δεν είχε χρήματα για την ταφή της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ