ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Σύλληψη από την Πυροσβεστική στην Αργολίδα για πρόκληση εμπρησμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. | | |
Σύλληψη από την Πυροσβεστική στην Αργολίδα για πρόκληση εμπρησμού
Την σύλληψη ενός άνδρα ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια στο Άργος ανακοίνωσε η Πυροσβεστική υπηρεσία.

Συμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Αργολίδας:

"Συνελήφθη την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στη θέση Βροντάλα του δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας.

Για το ανωτέρω περιστατικό επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας."


Στον ημερήσιο απολογισμό για τις δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στη χώρα μας,  το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρει:

 «Από τις 7μμ της 27-08-2020 έως τις 7μμ της 28-08-2020, εκδηλώθηκαν 30 δασικές πυρκαγιές και συνολικά επιχείρησαν 345 πυροσβέστες με έξι (6) ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 91 οχήματα, τέσσερα (4) Α/Φ. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 22 Αυγούστου στην περιοχή Λαγκαδά του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας τέθηκε υπό μερικό έλεγχο και παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τη διασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ