ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ποιο είναι το... "τάμα" του Γιάννη Καλλιάνου στο χωριό του το Δρέπανο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:27:00 μ.μ. | | |
Ποιο είναι το τάμα του Γιάννη Καλλιάνου στο χωριό του το Δρέπανο Αργολίδας
 Ο Γιάννης Καλλιάνος,  μετεωρολόγος, μαθηματικός και πολιτικός, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, κατάγεται από το Δρέπανο Αργολίδας. Αυτό οι περισσότεροι το γνωρίζουμε καθώς και μέσα από τα δελτία καιρού που παρουσιάζει το έχει αναφέρει επανειλημμένως. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε είναι οτι ο Γιάννης έχει και κάποιο είδους τάματος που κάθε καλοκαίρι το εκπληρώνει όταν επισκέπτεται τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται λοιπόν για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Δρέπανο και είπε να βάλει και φέτος ένα χεράκι ώστε να ομορφύνει το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.  
Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Για άλλη μια χρονιά έβαψα τα σκαλάκια της Αγίας Παρασκευής στο χωριό μου, από το δρόμο κάτω μέχρι και την εκκλησία. Πρώτα ο Θεός, να έχω την υγεία μου και το επόμενο καλοκαίρι θα το ξανακάνω. Μεγάλη η Χάρη της."
Όπως αντιλαμβανόμαστε ο γνωστός μετεωρολόγος το έχει κάτι σαν τάμα κάθε καλοκαίρι να συμβάλει στην περιποίηση του εξωκλησιού της Αγίας Παρασκευής και δεν παραλείπει κάθε χρονιά να αφιερώνει λίγο από τον το χρόνο του στην χάρη της Αγίας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ