ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ψεκασμένη θεωρία μητέρας από το Ναύπλιο με μάσκες που είναι ποτισμένες με... κουρκουμπίνη!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | |
Ψεκασμένη θεωρία μητέρας από το Ναύπλιο με μάσκες που είναι ποτισμένες με... κουρκουμπίνη!
Αρκετός λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για τις μάσκες που θα μοιραστούν στα σχολεία, τον γύρο των social media έκανε η απίστευτη ανάρτηση μίας μητέρας σε ομάδα του facebook με όνομα "Διαμαρτυρία γονέων για υποχρεωτική χρήση μάσκας στα παιδιά, Ναύπλιο".


Η συγκεκριμένη μητέρα λοιπόν, έγραφε πως -όπως την ενημέρωσε φίλη της από το υπουργείο Παιδείας- οι μάσκες που θα μοιραστούν στα παιδιά σε όλα τα σχολεία, για την προστασία από τον κορονοϊό, θα περιέχουν... κουρκουμπίνη (!!).

Συγκεκριμένα έγραφε: "Φίλες μου, μόλις μου είπε γνωστή μου από το υπουργείο ότι οι μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά θα είναι ποτισμένες με κουρκουμπίνη. Μια ουσία λέει που είναι των Κινέζων και στόχο έχει να κάνει τα παιδιά συνεργάσιμα και ήρεμα. Να μην κάνουν φασαρία κλπ. Θα ναρκώσουν τα παιδιά μας; Εμείς αποφασίσαμε να μην το στείλουμε με μάσκα, και αν τελικά τις μοιράσουν θα πληρώσουμε ιδιώτη να κάνει ανάλυση του υλικού".

Τι απαντά ο Νίκος Σύψας

Την απάντησή του σχετικά με αυτή την... απίθανη "θεωρία" για τις μάσκες με κουρκουμπίνη, έδωσε ο καθηγητής Νίκος Σύψας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Παρότι αυτή η θεωρία μπαίνει στα όρια της ανοησίας, παρόλα αυτά οι μάσκες που θα μοιραστούν στα παιδιά θα είναι βαμβακερές, θα έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές, τις οποίες έχει ήδη ετοιμάσει η επιτροπή μας και συγκεκριμένα η κ. Καραΐσκου. Η ποιότητά τους θα ελέγχεται αυστηρά, από τη στιγμή που θα χορηγούνται δωρεάν".
"Πάρτι" στο Twitter: "Οι Κινέζοι έβαλαν προφιτερολινι"

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την είδηση για "τις μάσκες που θα περιέχουν κουρκουμπίνη", με τις αναρτήσεις με τις φαρμακερές ατάκες να δίνουν και να παίρνουν όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ