ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Αργολίδα: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών στρέφονται οι ερευνες της αστυνομίας για την δολοφονία στον Ίναχο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:37:00 μ.μ. | | | |
Αργολίδα: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών στρέφονται οι ερευνες της αστυνομίας για την δολοφονία στον Ίναχο
  Στο ενδεχόμενο του ξεκαθαρισματος λογαριασμών και στην εκτέλεση συμβολαίου θανάτου προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας στην Αργολίδα για την δολοφονία του 60χρονου αλλοδαπού που βρέθηκε νεκρός τυλιγμένος με μονωτική ταινία το μεσημέρι της Κυριακής σε αγροικία κοντά στον Ίναχο Αργολίδας.

Το απόγευμα κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Γ.Α.Δ.Α. έφτασε στο σημείο της δολοφονίας ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.
Το θύμα είχε συλληφθεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κατά το πρόσφατο παρελθόν  για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων. Επίσης ο τρόπος που δολοφονήθηκε δείχνει πως δεν πρόκειται για ληστεία, αλλά για  ξεκαθάρισμα λογαριασμών που ίσως σχετίζετε και με άλλες γνωστές  υποθέσεις της ΓΑΔΑ. 
Γιαυτό και την έρευνα ανέλαβε η Αθήνα και κατέβηκε ειδική ομάδα σήμανσης και οργανωμένου εγκλήματος προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση. Σε λίγο στον χώρο του εγκλήματος αναμένεται και ο ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια θανάτου και όχι μόνο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ