ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Τοπικές βροχές επόμενο διήμερο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | |
Τοπικές βροχές επόμενο διήμερο
Αλλαγές θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τετάρτη στην Ελλάδα καθώς βροχές και καταιγίδες αναμένονται το επόμενο διήμερο σε πολλές περιοχές.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις απογευματινές ώρες.

Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος καιρός με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο από το απόγευμα, θα ενισχυθούν σε 5 με 6 μποφόρ.


Ο καιρός την Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένονται στα βορειοανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ