ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Αργολίδα: Επιτάχυνση για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΕΣΠΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. | |
Αργολίδα: Επιτάχυνση για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΕΣΠΑ
Ευρεία πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Αργολίδας χθες Πέμπτη 27 Αυγούστου με θέμα την επιτάχυνση της υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΕΣΠΑ για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» 2014 – 2020 που αφορούν την Αργολίδα.

Στην υπό τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο σύσκεψη εξετάστηκαν όλα τα έργα και συμφωνήθηκαν τα εξής:

– διερεύνηση των παραγόντων που συμβάλλουν σε καθυστερήσεις

– λήψη των κατάλληλων μέτρων προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος προκειμένου να ομαλοποιηθεί και να επιταχυνθεί η υλοποίηση αυτών των έργων

– διερεύνηση της ύπαρξης και προσδιορισμός νέων ώριμων έργων για ένταξη στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ ΠΕΠ.

Στην ίδια σύσκεψη καταδείχθηκε ότι γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας για τη βελτίωση της πορείας του ΠΕΠ Πελοποννήσου, ο οποίος φαίνεται ότι αποδίδει. Παράλληλα, επαναβεβαιώθηκε ως στρατηγικός στόχος η ορθολογική αξιοποίηση των πόρων προκειμένου να δημιουργηθούν δομές και υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών στην Περιφέρεια, αλλά και να βελτιωθούν οι ήδη υφιστάμενες.

Στη σύσκεψη μεταξύ πολλών δικαιούχων και φορέων υλοποίησης συμμετείχαν τα στελέχη του Ομίλου Μελετών και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού (ΟΜΑΣ Α.Ε.), ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Γιώργος Μουταφίδης, ο αντιδήμαρχος Αργους – Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη, ο γενικός διευθυντής ΔΕΥΑ Αργους – Μυκηνών Γιάννης Καχριμάνης, στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Πελοποννήσου και του ΚΕΘΕΑ, υπηρεσιακοί παράγοντες και μηχανικοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Ναυπλιέων και Αργους – Μυκηνών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ