ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Αργολίδα: Εγκαινιάσθηκε το αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. | | | | |
Αργολίδα: Εγκαινιάσθηκε το νέο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου (βίντεο)
Με αγιασμό εγκαινιάσθηκε το νέο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου το απόγευμα της Πέμπτης 27 Αυγούστου.


Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου Γιώργος Πλατής ανέφερε:
"Για τις ανάγκες άρδευσης των κτημάτων μας με νερό Αναβάλου, στην περιοχή της Ήρας & του Κουρτακίου, ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας το 2010 από το μηδέν, με χρηματοδότηση μας. 
Ολοκληρώνεται αυτή η προσπάθεια επιτυχώς για την Α’ Ζώνη και η υποδομή που υπάρχει, δημιουργεί ασφαλείς προϋποθέσεις επέκτασης στην Β’ Ζώνη. .
Από σήμερα επίσημα ο ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου, είναι μεταξύ των ενεργών ΤΟΕΒ της Αργολίδας.
Εφαρμόζουμε πρακτικές ορθολογικής διαχείρισης υδάτων, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας.
Στην ψηφιακή εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν, πιστεύουμε πως ανοίγουμε, ένα νέο δρόμο. Μια νέα ΣΥΓΧΡΟΝΗ αντίληψη Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων.
Πάντα πριν ποτίσουμε, αγοράζουμε κυβικά ώστε να μην δημιουργηθούν χρέη στον ΤΟΕΒ, αντίστοιχα προπληρώνουμε στον ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας την αξία του νερού που μας παρέχει, δεν τον επιβαρύνουμε οικονομικά (ΓΟΕΒ), αντίθετα του παρέχουμε ρευστότητα.
Η ίδια τακτική θα ακολουθείται & με τη ΔΕΗ. Μέσω του προγράμματος προπληρωμένου λογαριασμού, εξασφαλίζουμε επιπλέον έκπτωση τιμής στο αγροτικό τιμολόγιο.
Ποτίζουμε με κόστος 0,07€/m³ ή 2,80€ την ώρα.
Δεν είναι η στιγμή να αναλύσουμε τα του εξοπλισμού μας & τα σύγχρονα προγράμματα που εγκαταστάθηκαν για να υποστηρίζουν αυτό το αποτέλεσμα.
Πρέπει όμως να αναφέρουμε πως η γνωριμία μας με την Γεωργία Ακριβείας, η συνεργασία μας με το ΑΠΘ & το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος που βέβαια συνεχίζεται, σίγουρα θα φέρει πολλά οφέλη & στις καλλιέργειες μας & σε μας. Ας μην φαίνονται ακόμα.
Τώρα η προσπάθεια μας πέραν της λειτουργίας της Α’ Ζώνης, επικεντρώνεται και στην κάλυψη, του υπολοίπου χώρου ευθύνης του ΤΟΕΒ το συντομότερο, με το ίδιο σύστημα.
Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στήριξαν, μας υποστήριξαν, μας συμβούλευσαν, ή μας έκαναν κριτική. Μας έκαναν σίγουρα ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ σε αυτή τη προσπάθεια!

Θεωρούμε υποχρέωση μας ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη της προσπάθειας μας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την ΔΕΗ.
Απαιτείται ακόμα περισσότερη υποστήριξη, συμμετοχή και προσπάθεια όλων μας για την συνέχεια!
Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ