ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Μόνο οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της Αρμάτας στις Σπέτσες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:58:00 μ.μ. | |
Μόνο οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της Αρμάτας στις Σπέτσες
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Σπετσών αναφορικά με την αναβολή των εκδηλώσεων της "Αρμάτας" την ανακοίνωση υπογράφει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Π. Λυράκης και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνουν φέτος πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνοντας παράλληλα ραντεβού του χρόνου και εν όψει του εορτασμού των 200 χρόνων από την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες των Σπετσών

Συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των ημερών, και έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την προάσπιση της υγείας και ζωής των συμπολιτών μας και των επισκεπτών των Σπετσών, σας ενημερώνουμε ότι φέτος οι εορτασμοί της Αρμάτας θα περιοριστούν στις καθιερωμένες θρησκευτικές τελετές. 

Ως εκ τούτου, δεν θα πραγματοποιηθεί ουδεμία εκδήλωση, πολιτισμική ή καλλιτεχνική. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η απόφαση αυτή θα έχει δυσμενείς συνέπειες για τους επαγγελματίες και εν γένει τους πολίτες των Σπετσών. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Σπετσών, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα συνεχίσει να πράττει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου η Κυβέρνηση να παράσχει κάθε είδους ενίσχυση και διευκολύνσεις στις πληττόμενες επιχειρήσεις και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες των συμπολιτών μας.

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι των Σπετσών ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και προσβλέπουμε σε ακόμη πιο λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις το 2021 επ' ευκαιρία των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης καθώς και το 2022 επ' ευκαιρία της συμπληρώσεως 200 ετών από την ιστορική ναυμαχία των Σπετσών την 8η Σεπτεμβρίου 1822.

Ο Δήμαρχος Σπετσών
Παναγιώτης Κ. Λυράκης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ