ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. |
Εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης, προς τιμήν των εκτελεσθέντων Ελλήνων Αγωνιστών στα Αλώνια της Αλέας το 1944 την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αλέας και ώρα 9:30 π.μ. και στη συνέχεια με κατάθεση στεφάνων και ομιλία στον τόπο-θυσιαστήριο Αλώνια.

-Την Κυριακή 30 Αυγούστου θα εορταστεί στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Πολυάραβο, στη Λακωνία, η 194η επέτειος της ηρωικής μάχης του Πολυαράβου, που οδήγησε σε ταπείνωση του στρατεύματος του Ιμπραήμ.

-Σήμερα Σάββατο στις 11.00 θα διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του «Χορεσίβιου», του Μουσικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκο. Θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

-Στο πλαίσιο των «Σικυωνίων 2020», σημερα  στις 9.30 το βράδυ, παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Ο μικρός πρίγκιπας», στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

-Τα μέλη του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ, σε συνεργασία με εθελοντές και φίλους του προγράμματος, παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο της Καλαμάτας την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30. H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

-Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, ένας σπουδαίος υπερμαραθώνιος 246χλμ, λαμβάνει χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου κάθε έτους. Σύμφωνα λοιπόν με τα έως τώρα δεδομένα, το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου. Το Δ.Σ. του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ανακοίνωσε τους ειδικούς όρους που θα πρέπει να τηρούνται για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή στον αγώνα.

-Το Πρώτο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεατρικών Μονόπρακτων του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου (ΤΕΘ ), με θεατρικά μονόπρακτα από διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και Σάββατο, 28 και 29 Αυγούστου, στο Πάρκο της Βλαχέρνας στα Φιλιατρά στις 9μ.μ.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ