ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Συνάντηση Ανδριανού με τους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας

Συνάντηση Ανδριανού με τους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε σήμερα με τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αικατερίνη Δουράνου και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασίλειο Πολύδωρο, στους οποίους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και συζήτησε μαζί τους ζητήματα που αφορούν την προετοιμασία της νέας σχολικής χρονιάς, όπως τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, τα κενά σε εκπαιδευτικούς και την έγκαιρη διανομή των σχολικών βιβλίων.


Οι δύο Διευθυντές ενημέρωσαν τον κ. Ανδριανό για την ιδιαίτερα θετική εξέλιξη της έγκαιρης πρόσληψης μονίμου προσωπικού 19 Δασκάλων και 2 Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 26 Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής.

Ο κ. Ανδριανός υπογράμμισε τη βούληση της Κυβέρνησης να συνεχίσει να κάνει πράξη τις εξαγγελίες της για την παιδεία και δεσμεύθηκε να συνεχίσει να συμβάλλει προσωπικά στην επίλυση κάθε ζητήματος που αφορά τη χωρίς προβλήματα επιτέλεση του εκπαιδευτικού έργου στην Αργολίδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ