ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Τα μόρια για εισαγωγή στις σχολές Θεατρικών Σπουδών και Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | |
Τα μόρια για εισαγωγή στις σχολές Θεατρικών Σπουδών και Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών στο Ναύπλιο
Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 έμαθαν σήμερα τα μόρια εισαγωγής, στις σχολές, Θεατρικών Σπουδών και Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων 2020. 

Σήμερα, οι χιλιάδες υποψήφιοι θα γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν στις Πανελλήνιες τη νέα χρονιά.

Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΝΑΥΠΛΙΟ) – ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ) στο ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 0362), είναι 7.900 μόρια (Επιστημονικό πεδίο 1). Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 14.950 μόρια, ενώ η σχολή ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΝΑΥΠΛΙΟ) έχει 120 θέσεις.


Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΝΑΥΠΛΙΟ) – ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ) στο ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 1517), είναι 7.925 μόρια (Επιστημονικό πεδίο 1/2/3/4). Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 16.675 μόρια, ενώ η σχολή ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΝΑΥΠΛΙΟ) έχει 101 θέσεις.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ