ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Γ.Γ. Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου για την κατάσταση στις Μυκήνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 μ.μ. | |
Έκτακτη συνάντηση συγκαλεί ο Γ.Γ. Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου για την κατάσταση στις Μυκήνες
"Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε η προληπτική εκκένωση του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών και διασφαλίστηκαν με τον καλύτερο επιχειρησιακό τρόπο υπό την παρουσία μου και σε συνεχή επικοινωνία με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Λίνα Μενδώνη, το συνολο του μνημειακού συγκροτήματος της περιοχής, ύστερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες στην περιοχή. " δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας το υΥπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου στο MEGA

Και συνέχισε: "Τόσο τα στελέχη και το φυλακτικό προσωπικό του ΥΠΠΟΑ όσο και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενήργησαν άμεσα με αποτέλεσμα οι πολίτες να απομακρυνθούν με ασφάλεια και το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς να μην υποστεί καμία ουσιαστική φθορά. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συμβολή τους στην έγκαιρη αντιμετώπιση του κινδύνου μιας πιθανής φυσικής και πολιτιστικής καταστροφής. 

Συγκάλεσα έκτακτη συνάντηση με το σύνολο των στελεχών της ΕΦΑ Αργολίδας στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών αύριο το πρωί, ώστε να γίνει απολογισμός της κατάστασης και να δρομολογηθούν νέες δράσεις για την καλύτερη θωράκιση του χώρου."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ