ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Οικιστών Νέων Εργατικών Κατοικιών Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. | |
Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Οικιστών Νέων Εργατικών Κατοικιών Ναυπλίου
Πρίν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου του οικισμού μας και ψηφίσθηκε νέο συμβούλιο για την προώθηση μιας σειράς αιτημάτων που αφορούν την αναβάθμιση της συνοικίας μας. 

Μεταξύ αυτών περιλάμβάνονται αιτήματα που αφορούν τόσο ζητήματα καθαριότητας όσο και προτάσεις για ανάπλαση διατηρώντας το δίκτυο πρασίνου. 

Στόχος ήτανε η εικόνα της γειτονιά μας να βελτιωθεί. Για το λόγο αυτό μέλη του νέου συμβουλίου επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο της πόλης μας και έκαναν γνωστά τα αιτήματά μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον κ.Κωστούρο για την πολύ θετική στάση που επέδειξε. 

Ενδεικτική είναι η άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματά μας ξεκινώντας τις τελευταίες ημέρες με ενταντικό ρυθμό τον ευπρεπισμό όλης της συνοικίας μας παρά το γεγονός ότι το προσωπικό καθαρισμού της Δημοτικής Υπηρεσίας Καθαρισμού όπως είναι γνωστό δεν είναι επαρκές. Ευχόμαστε να υπάρξει μια πολύ καλή συνεργασία με τον σύλλογό μας ώστε με το πέρασμα του καιρού να πάψουν να θεωρούν οι κάτοικοι της συνοικίας ότι είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ