ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Γ. Γκιόλας: Μήνυμα εκφοβισμού και σε άλλους εισαγγελείς και δικαστές η διάρρηξη στην οικία Τουλουπάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:27:00 μ.μ. |
Γ. Γκιόλας: Μήνυμα  εκφοβισμοί και σε άλλους εισαγγελείς και δικαστές η διάρρηξη στην οικία Τουλουπάκη
Φοβισμένους θέλουν τους επόμενους Εισαγγελικούς λειτουργούς που θα αναλάβουν την συνέχιση της διερεύνησης του σκανδάλου ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Η διάρρηξη του σπιτιού της κας Τουλουπάκη έχει στόχο τον εκφοβισμό αυτών που θα την αντικαταστήσουν, διαφορετικά, ολόκληρο το σχέδιο νοσηρών εγκεφάλων, με πρωτεργάτες κορυφαία στελέχη της Ν. Δημοκρατίας για την «ενοχή» του Δ. Παπαγγελόπουλου, θα αποδειχθεί παντελώς αστήρικτο. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, το μέλος της Επιτροπής και βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας μιλώντας Στο Κόκκινο.

Η διάρρηξη στην κατοικία της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, που προκαλεί κρίσιμα ερωτήματα και έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τον κ. Γκιόλα δεν είναι πια και τόσο... περίεργη, καθώς έχουν προηγηθεί σειρά παρακολουθήσεων, τηλεφωνικών υποκλοπών, εκβιάσεων, μεθόδων παρακρατικών και ανθρώπων της νύχτας, μαφιόζικων, αποτελεί συνέχεια. Και ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει, όπως τόνισε.

Μιλάμε για ωμή εκβίαση των ανθρώπων της Δικαιοσύνης, συνέχισε. Η κα Τουλουπάκη σε λίγο καιρό, με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, είτε θα παυθεί είτε θα απόσχει από την διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis, θα ανατεθεί κάπου αλλού. Αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν θα πρέπει οι εισαγγελείς που θα αναλάβουν να... έχουν λίγο το νου τους, να μην μπαίνουν σε μονοπάτια που μπορεί να οδηγήσουν σε λάκκους με θηρία και λύκους; Εν έτει 2020, ακολουθείται η μέθοδος του εκφοβισμού, της τρομοκράτησης, της χειραγώγησης. Θέλαμε να ξεχάσουμε τις περιόδους ατασθαλιών, βίας, νοθειών, παρανόμων μεθοδεύσεων. Δυστυχώς, έρχονται πάλι στο φως. Είναι γνωστό ποιες είναι οι δυνάμεις που δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια. Μετατρέπουν την χώρα σε ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα γνώριζε την κατοικία της κας Τουλουπάκη και ανεξάρτητα από το ό,τι η ίδια ήταν σε διακοπές, δεν είναι δυνατόν να έχει μείνει αφρούρητη, τόνισε ο κ. Γκιόλας. Είναι σαν να τους έδωσαν τα κλειδιά... Θύμισε εξάλλου ότι το 2017 όταν ξεκίνησε να έρχεται στο προσκήνιο η ανάμειξη πολιτικών προσώπων στο διερευνούμενο σκάνδαλο, καταγγέλθηκε διπλή διάρρηξη και αφαίρεση μόνο του λάπτοπ στην κατοικία συγκεκριμένου δημοσιογράφου.

Δεν τους περνάει, ο κόσμος έχει κατανοήσει περί τίνος πρόκειται. Παρότι κάποιοι εισαγγελικοί λειτουργοί (ακόμη και υψηλόβαθμοι) έδειξαν να έχουν χαλαρή... μέση, η Δικαιοσύνη σεβόμενη την ανεξαρτησία, το κύρος και το ρόλο της πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να προχωρήσει, να αναδείξει, να διερευνήσει από πού εκπορεύτηκαν όλες αυτές οι διαδικασίες που οδήγησαν σε ένα τεράστιο σκάνδαλο με ασύλληπτα νούμερα, που ο ελληνικός λαός το βίωσε στο πετσί του και κάποιοι επιχειρούν να συσκοτίσουν.

Ποιος μέχρι τώρα θέλει να συσκοτίσει την αλήθεια; Ποιος παρενέβαινε ωμά; Ποιος ήθελε να σύρει δημοσιογράφους ως αυτουργούς στο φερόμενο «έγκλημα» Παπαγγελόπουλου; Αυτοί που ήθελαν να αποκαλύψουν τους λεγόμενους «κουκουλοφόρους», τους προστατευόμενους μάρτυρες ήταν τα ίδια τα μέλη της Επιτροπής από την ΝΔ δυστυχώς...
Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας «Στο Κόκκινο»


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ