ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Υψηλές θερμοκρασίες στην Αργολίδα - Πόσο έφτασε ο υδράργυρος - Πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | | | |
Υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στην Αργολίδα σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου

Συμφωνα με τον σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα παραπάνω η θερμοκρασία έφτασε τους 38 βαθμούς Κελσίου στις 2:30 περίπου το μεσημέρι.
 
Υψηλή θερμοκρασία καταγράφηκε στη Σπάρτη και στην Αγία Παρασκευή Λέσβου και ήταν ίση με 37.7 βαθμούς, ενώ ακολούθησε η Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας με 37.6 βαθμούς.
Στην πόλη του Άργους σύμφωνα με τον αυτόματο σταθμό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης η μεγίστη θερμοκρασία έφτασε τους 36.8 °C στις 14:28, ενώ στο Κρανίδι η μέγιστη θερμοκρασία ήταν 36.4 °C στις 11:34.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες μέρες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο Αύγουστος θα μας αποχαιρετήσει με υψηλές θερμοκρασίες καθώς τη Δευτέρα ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

ΔΕΥΤΕΡΑ 31-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός με αυξημένη σχετική υγρασία κυρίως στα δυτικά, όπου τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από#το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα φθάσει τους 39 και στα κεντρικά και νότια τους 40 και πιθανώς τους 41 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα, με εξαίρεση τις Κυκλάδες, θα φθάσει κατά τόπους τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 01-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία στο Ιόνιο και την Ήπειρο και από το μεσημέρι στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα#εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Μακεδονία και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα βορειοανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξης των 3-4 βαθμών στα βόρεια. Στην υπόλοιπη όμως χώρα θα διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα και στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα φθάσει τους 37 και πιθανώς τους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02-09-2020

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΠΕΜΠΤΗ 03-09-2020

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και ταβόρεια θα αυξηθούν και στα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και#σποραδικές όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-09-2020

Στα δυτικά κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ