ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Παντρεύτηκε στο Ναύπλιο ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 μ.μ. | |
Παντρεύτηκε στο Ναύπλιο ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης
Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου και στενός συνεργάτης της προέδρου του Κινήματος Φώφης Γεννηματά, παντρεύτηκε στο Ναύπλιο την γενέτειρά του, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης και έκανε το μεγάλο βήμα στη ζωή του, στο πλευρό της όμορφης Νάντιας Μητσάκου, που της έχει χαρίσει την καρδιά του!


Η γλυκιά Νάντια έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και σχολή δημοσιογραφίας. Παρότι τη γοητεύει ο χώρος των media, αυτή τη στιγμή εργάζεται ως οικονομολόγος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Βουλευτικό Ναυπλίου το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία των συγγενών, φίλων και γνωστών.

Μάλιστα, ο Παύλος Χρηστίδης, είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Ο τύπος της γυναίκας που προτιμώ είναι και ο τύπος της γυναίκας που θαυμάζω. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι μαχήτριες σε όλα τα επίπεδα. Στη δική μου περίπτωση χρειάζεται υπομονή, γιατί δεν έχω το ευκολότερο πρόγραμμα του κόσμου. Και, ευτυχώς για εμένα, η Νάντια έχει όλα τα παραπάνω».
Η Νάντια, λοιπόν, που κατά τον σύντροφό της πολιτικό είναι μαχήτρια, κατάφερε να τον κάνει να τη θαυμάζει απόλυτα κι έτσι ο εργένης Παύλος ετοιμάζεται να βάλει γαμπριάτικο κοστούμι.

Ο Παύλος Χρηστίδης είναι απόλυτα πιστός στην παρακαταθήκη που λέγεται ΠΑΣΟΚ, το ίδιο και το κορίτσι του, που τον στηρίζει. Άλλωστε, υπήρξε προσωπική επιλογή της προέδρου Φώφης Γεννηματά, η οποία του τηλεφώνησε ένα πρωινό του Ιουλίου, πριν από τρία χρόνια, για να μπει στα βαθιά της πολιτικής, κι έτσι έχει βάλει στοίχημα να τη δικαιώσει. Με στήριγμα τη Νάντια στα δύσκολα, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ