ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Στο εικαστικό εργαστήρι ΚΔΑΠ Ναυπλίου τα παιδιά θα ανακαλύψουν και θα διευρύνουν τις αισθήσεις τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:12:00 μ.μ. | |
Στον εικαστικό εργαστήρι ΚΔΑΠ Ναυπλίου τα παιδιά θα ανακαλύψουν και θα διευρύνουν τις αισθήσεις τους
Στο εικαστικό εργαστήρι του ΚΔΑΠ Ναυπλίου (Δημιουργική Απασχόληση Ναυπλίου) τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα μέσα από ποικίλες εικαστικές δημιουργίες, όπως:


-κατασκευές - χειροτεχνίες
-ζωγραφική
-ελεύθερο σχέδιο
-δημιουργίες από ξύλο, πηλό, πλαστελίνη, ανακυκλώσιμα υλικά κ.α.

Με τη συμμετοχή τους στο εικαστικό εργαστήρι τα παιδιά θα ανακαλύψουν και θα διευρύνουν τις αισθήσεις τους μέσα από μια πληθώρα εικαστικών και άλλων υλικών όπως:

χαρτόνια, υφάσματα, μαλλί, ξύλο, τέμπερες, μαρκαδόρους, κηρομπογιές, νερομπογιές, πηλός, δαχτυλομπογιές, χρώματα ζαχαροπλαστικής, βαμβάκι, κουκουνάρια, φελλούς, υφάσματα, τσόχα... και πολλά άλλα!

Πάντα υπό την καθοδήγηση και την εμψύχωση του εξειδικευμένου παιδαγωγικού προσωπικού των Εικαστικών, τα παιδιά:

- Θα πειραματίζονται με τον αυτοσχεδιασμό και θα ανακαλύψουν την καλλιτεχνική τους ταυτότητα.

- Θα μπουν σε μια δημιουργική διαδικασία η οποία θα τους προσφέρει μια νέα αντίληψη της πραγματικότητας.

- Θα μάθουν να συλλαμβάνουν τον κόσμο που τα περιβάλει μέσα από την μορφή, το σχήμα, τις διαστάσεις, τον χώρο.

-Μέσα από τον πειραματισμό θα μάθουν να αποτυπώνουν εικόνες και ιδέες της φαντασίας τους και της έμπνευσής τους στις προσωπικές, καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.

-Θα αποκτήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες και μέσα από αυτές θα ανακαλύψουν το εύρος και την ποικιλία των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων τους.

-Χρησιμοποιώντας τα ανακυκλώσιμα υλικά θα διδαχθούν τον σεβασμό και την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης.

-Θα ανακαλύψουν ότι η τέχνη είναι ένα από τα σπουδαιότερα μέσα ατομικής έκφρασης, που την χαρακτηρίζει η απόλυτη ελευθερία.

-Δουλεύοντας είτε με εξατομικευμένες προσεγγίσεις είτε σε ομάδες θα μάθουν ότι στην τέχνη, όπως και στη ζωή, "αγκαλιάζουμε τα λάθη μας" γιατί μέσα από αυτά μαθαίνουμε και αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα του κάθε συνανθρώπου μας.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ναυπλίου θα λειτουργήσει από 1η Σεπτέμβρη του 2020 και θα υποδέχεται παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Στο ΚΔΑΠ μας τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε τμήματα και δράσεις καλλιτεχνικού, αθλητικού, ψυχαγωγικού, περιβαλλοντολογικού και, σε κάθε περίπτωση, παιδαγωγικού χαρακτήρα, αξιοποιώντας με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους. Παράλληλα, οι γονείς, θα εξασφαλίσουν την ασφαλή απασχόληση των παιδιών τους σε έναν ευχάριστο, φωτεινό και φιλόξενο χώρο.

Δικαίωμα εγγραφής - Δωρεάν συμμετοχής

Οι μητέρες που θα υποβάλλουν αίτηση και θα εγκριθούν ως δικαιούχοι της επιδοτούμενης από το ΕΣΠΑ επιταγής εισόδου, το γνωστό VOUCHER, θα μπορούν να εγγράψουν το παιδί ή τα παιδιά τους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Κάθε χρόνο τον Ιούνιο ανοίγει η πλατφόρμα της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” και οι γονείς υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την προσεχή σχολική χρονιά.

Όταν εγκριθούν και λάβουν το voucher, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ολοκληρώσουν την εγγραφή των παιδιών τους στο ΚΔΑΠ Ναυπλίου. Το voucher καλύπτει τη δωρεάν συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητές μας για 11 μήνες, από Σεπτέμβριο μέχρι και Ιούλιο.

Το ΚΔΑΠ Ναυπλίου με αριθμό άδειας λειτουργίας 180960/28699/06-08-2020, θα στελεχώνεται με πέντε (5) άτομα εξειδικευμένο παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό, βρίσκεται στην οδό Ικονίου 6 (πρώην γραφεία ΕΟΠΥΥ) και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους από 01/09/2020.
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών για παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών. Εγγραφείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ