ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του προέδρου της ΑΕΚ, στο Ναύπλιο με το γιοτ «Capri»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:10:00 μ.μ. | |
Ο Γιώργος Μελισσανίδης γιος του προέδρου της ΑΕΚ στην Ναύπλιο με το γιοτ «Capri»
Ένα εντυπωσιακό σκαρί πενήντα εννέα μέτρων έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου την Παρασκευή 21 Αυγούστου το απόγευμα και ελάχιστοι ήξεραν σε ποιον ανήκει.

Το πολυτελές γιοτ «Capri» ανήκει στον γιο του γνωστού εφοπλιστή, επιχειρηματία και Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργο.
Η θαλαμηγός του έχει μήκος πενήντα οχτώ μέτρα, είναι δημιούργημα των ναυπηγείων Lurssen και με αυτήν απόλαυσε τις φετινές καλοκαιρινές του αποδράσεις.

Πρόκειται για ένα σκάφος που βγήκε από τα ναυπηγεία της Lurssen το 2003 με σκελετό κατασκευασμένο από ατσάλι και τέσσερα καταστρώματα το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δώδεκα άτομα στις καμπίνες του.

Η αγορά του ήταν μια έξυπνη κίνηση λένε άνθρωποι από τον χώρο του yachting, αφού τέτοια σκάφη έχουν πολύ καλή τιμή μεταπώλησης.

Στο τέταρτο κατάστρωμα, εκεί όπου βρίσκεται και η master suite του ιδιοκτήτη, υπάρχει εξωτερικό τζακούζι, ενώ στο εσωτερικό του σκάφους κυριαρχεί η κλασική πολυτέλεια.

Το «Capri» μπορεί να διανύσει εφτά χιλιάδες ναυτικά μίλια πλέοντας με δώδεκα κόμβους ενώ στην τραπεζαρία του μπορούν να γευματίσουν ή να δειπνήσουν δέκα άτομα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ