ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Έρχεται το 15ο "ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ" με επίκεντρο την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. | |
Έρχεται το 15ο "ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ"  με επίκεντρο την Αργολίδα
O AC3/Argolis Classic Car Club, συνδιοργανώνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 15ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ στις 14-15/11/2020


Ο Δαναός σύμφωνα με την μυθολογία ήταν βασιλιάς του Άργους και από αυτόν πήρε το όνομα του το ομώνυμο Ράλλυ, που έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών.

Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων, διεξάγεται αδιάλειπτα για 14 χρόνια και προσμετρά στο AC3- Argolis Historic Trophy,με συντελεστή 1+1 (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα).

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει περίπου 375 χλμ. συνολικής διαδρομής, εκ των οποίων τα 204 χλμ θα είναι Ε.Δ.Α. με 80 και πλέον χρονομετρήσεις με δορυφορικό σύστημα, μέσω της Regularity Master/Anube sport.

Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου με όλα τα στοιχεία της εκδήλωσης

Ο AC3 (Argolis Classic Car Club) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που συγκροτήθηκε το 2007 στην Αργολίδα από μια ομάδα φίλων του παλαιού αυτοκινήτου. Είναι κατοχυρωμένη νομοθετικά υπό την σημερινή του μορφή και αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους και κατόχους ιστορικού-παλαιού αυτοκίνητου και μοτοσικλέτα για την περιοχή της Αργολίδας. 

Μέσα από την πολυετή εμπειρία των μελών του ο AC3, έχει αγκαλιάσει το ιστορικό αυτοκίνητο αλλά και την μοτοσικλέτα με δραστηριότητες και εκδηλώσεις τοπικού και πανελλαδικού χαρακτήρα. 

Τα μέλη του συλλόγου και το ΔΣ είναι πάντα κοντά στους φίλους και κατόχους ιστορικών οχημάτων προκειμένου να αποκαταστήσουν σωστά το όχημα τους, να βρουν εύκολα και οικονομικά ανταλλακτικά και τεχνίτες για τις απαραίτητες εργασίες καθώς και πλήθος πληροφοριακού υλικού και εν γένει ενημέρωσης για το χώρο και τις δραστηριότητες του ιστορικού αυτοκινήτου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ